Doneren

Steun 75 jaar vrijheid Raalte!

Met uw bijdrage kunnen wij het spectaculaire concert bij de Kruisverheffing organiseren. Het concert wordt uitgevoerd door Orkest over de IJssel met solisten Cindy Oudshoorn, Martin van de Starre en enkele regionale talenten en wordt ondersteund door een spectaculaire video mapping show. Veel bedrijven en vrijwilligers leveren al belangeloos een bijdrage aan dit unieke, gratis evenement. Maar uw bijdrage is ook van harte welkom!

Het gaat erom dat er veel activiteiten worden georganiseerd in Raalte en buurtdorpen, alles is gratis toegankelijk, mede door steun van de gemeente, bedrijfsleven, inwoners en vele vrijwilligers kunnen we deze bijzondere en historische gebeurtenis vieren en beleven. Het zullen onvergetelijke momenten worden waar u deelgenoot van kan zijn. Vrijheid is immers niet vanzelfsprekend.
Wij nodigen u derhalve van harte uit aanwezig te zijn bij de viering van 75 jr Vrijheid Raalte .
Vele vrijwilligers zijn al maanden actief en doen dit geheel belangeloos vele activiteiten kosten geld , met samenenwerking , verbondenheid en gemeenschapszin kunnen we met ons allen een unieke gebeurtenis creeren in de gemeente Raalte , het zou bijzonder zijn daar deel van uit te maken .
Om alle activiteiten , waaronder de opening 11 april en aansluitend het optreden van de Pauwer Girls met jaren 40/50 muziek , concerten , lezingen en exposities etc etc mede mogelijk te maken is uw steun zeer welkom .
Welk bedrag u ook doneert , we zijn u dankbaar !

Voor donaties kunt u gebruikmaken van onderstaand rekeningnummer o.v.v. Donaties.

IBAN: NL52RABO0349782768
T.n.v.: Raalte Viert Vrijheid