Niets doen, geen optie!

Steun de vrijheid

Dit voorjaar is het 75 jaar geleden dat de gemeente Raalte bevrijd werd door de Geallieerden. Vijf sombere, zware en moeilijke bezettingsjaren kwamen daarmee ten einde. Van  11 april tot en met 5 mei gaan we dat met een groot aantal activiteiten herdenken met als thema ’Raalte viert Vrijheid’. Een grote groep vrijwilligers is al maandenlang bezig met het uitwerken van de vele ideeën om deze bijzondere mijlpaal op een bijzondere manier te vieren.

Bijzondere gebeurtenis

Wat te denken van bijvoorbeeld het unieke Vrijheidconcert van het Orkest over de IJssel op 5 mei bij de Kruisverheffing in Raalte, compleet met een bijzondere spectaculaire videomappingshow maar ook met een voorafgaand speciaal ‘Vrijheidsdiner’. En wat denkt u van onze plannen voor een feestelijke aankleding van de winkelstraten met vlaggen van onze bevrijders, de winkelversiering en muziek uit de jaren 40, allerlei optredens, lezingen, exposities en vele, vele andere activiteiten in de hele gemeente Raalte. Vanaf het begin was ons motto ‘Niets doen is geen optie!’ Om dat enorme programma voor jong en oud te kunnen bekostigen hebben we uw steun heel hard nodig. We doen daarom een beroep op alle ondernemers in deze gemeente om mee te helpen bij de realisatie van dit bijzondere herdenkingsprogramma. Een programma dat u als ondernemer, als werkgever maar zeker ook als burger en/of inwoner van de gemeente enorm zal aanspreken en zult waarderen.

In de geest van de bevrijding (en het daarna volgende economische hulpprogramma van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken George C. Marshall voor de bevrijde landen in Europa) hebben wij een aantal speciale Marshallsponsorpakketten samengesteld.

De Marshallsponsorpakketten:

Het gaat om vier verschillende sponsorpakketten; ‘Rood’ (750 euro excl. BTW),  ‘Wit’ (500 euro), ‘Blauw’ (250 euro).
Bij elk sponsorpakket zorgen wij voor een uitgebreide tegenprestatie.
Met
‘Oranje’ (175 euro) wordt u “Vriend van 75 jaar vrijheid Raalte”.

Vrijheidsdiner

Tevens kunt u als ondernemers samen met relaties, collega’s of familieleden deelnemen aan het Vrijheidsdiner die 5 mei zal plaatsvinden bij Hotel de Zwaan of Brasserie Zwakenberg voor €75,- p.p. met gegarandeerd een “VIP” plek bij het spectaculaire Vrijheidsconcert bij de Kruisverheffing. In de loop van dit jaar zal een speciaal herdenkingsboek verschijnen met een terugblik op 75 jaar bevrijding, toen in 1945 en nu in 2020, waarschijnlijk de laatste keer dat dit zo uitgebreid gevierd zal gaan worden. Ook in dat bijzondere boek zullen we alle bedrijven die ons op welke manier ook steunen uiteraard vermelden. Wij willen samen met u en alle inwoners in de gemeente , ondernemers, uw medewerkers, relaties en familieleden een onvergetelijk evenement van maken juist om eenheid, verbondenheid en samenwerking met ons allen uit te stralen en laten zien waar Raalte toe in staat is.

11 april 1945 is Raalte bevrijd. 75 jaar later hebben velen, en ook u als ondernemer, op eigen initiatief en in vrijheid uw eigen keuzes en strategie kunnen bepalen tot een succesvolle onderneming. Is een groot goed. Zoals u weet hebben velen voor de
vrijheid gestreden. Laten we vooral hierbij stilstaan, herdenken en waarderen en met ons allen de vrijheid vieren.
Deze bijzondere en historische gebeurtenis zal uw steun als ondernemer meer dan welkom en noodzakelijk zijn! Raalte zal u dankbaar zijn.

Op onze site kunt u veel meer informatie vinden over zowel het programma als de vele mogelijkheden die wij bieden om u als ondernemer in deze gemeente te betrekken bij ‘Raalte viert Vrijheid’.
Meer info via email (info@raalteviertvrijheid.nl)

Interesse in deelname sponsoring?
Neem contact op met:

Lianne Booijink – lianne@raalteviertvrijheid.nl
Vanessa Holtkuile – vanessa@raalteviertvrijheid.nl

Vrienden van Raalte Viert Vrijheid

 

Marshall pakket Oranje/Vriend van

  • Less2Care
  • Uw Onderhoudspartner Lenferink
  • Bepacom BV
  • Huidverzorgingssalon 4Every-Body
  • Dutch Grill Store
  • Haarman Management Advies BV